Beoordelingen van Sushi 8 Boxtel

Recente recensies van Sushi 8 Boxtel

5 sterren na 57 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Echt lekker vers, we hebben ervan genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam bijna een half uur later dan aangegeven. Dat kan gebeuren echter de gefrituurde gamba's waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig variatie. Geen verse vis. en geen verschillende ingrediënten als vulling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuk en goed

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was netjes op tijd klaar (vr 18:15h) voor het afhalen. Lekker gegeten en het voldeed volledig aan de verwachtingen :-)

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Beste sushi van Boxtel.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker verse sushi, snel klaar en goede prijs!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekkere sushi voor een goedkope prijs en super leuke actie voor de gratis sushi rol!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou rond half 6 bezorgd worden. Om 6u nog geen bezorging gehad, dus even gebeld. Waren vriendelijk in contact aan de telefoon en boden hun excuses meermaals aan. Werd toen binnen 30 minuten geleverd. Sushi was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere goeie sushi’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Super lekker! Voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we bij Sushi 8 besteld hebben. Het eten stond klaar op de afgesproken tijd en was van prima kwaliteit. Als je je bestelling op komt halen, zie je dat het eten vers wordt bereid (open keuken). De hoeveelheid was meer dan genoeg. Zeker een aanrader.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen wasabi bij die ik 2x besteld had dat is jammer maar de sushi was super lekker Zeker een aanrader en dat zal ik ook zeker doen!!!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk maar bestelling niet compleet. En bij sturen direct na bezorging van onderstaande mail, tot op heden geen antwoord ontvangen. Hallo, we hebben voor het eerst bij jullie besteld. Op de bestelling hadden een flesje kikkoman sojasaus fles besteld én betaald. Die zat er niet bij wel 3 kleine flesjes. Qua inhoud komen die ook volgens mij niet aan de inhoud van het flesje (150ml) wat we besteld hadden. Hoor graag. Dankjewel. Emily

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed, er miste alleen 1 gyoza

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Houden goed rekening met allergieën, na het bestellen online werd ik meteen gebeld om te overleggen wat er dan al vervanging mocht IPV het product door allergie.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Ik werd stipt op het bezorgmoment gebeld, dat de bezorger een kwartiertje later zou komen, erg netjes dat ze daarvoor bellen. Mijn bezorging was niet helemaal compleet, maar dit hebben ze prima opgelost. Kortom; een aanrader om hier te bestellen, super sushi en de juiste klantvriendelijkheid wat mij betreft!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alles was vers en goed op smaak. Klein minpunt is dat we niet de volledig bestelling hebben gekregen. Kregen 4x ebi tempura roll terwijl we er 8 hadden besteld. Verder niks aan te merken, ga zo door! 😁

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorgd en koude garnalen de rest was wel heel erg lekker.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website om te bestellen werkt goed, het eten was heerlijk en de bestelling was precies op tijd. Zodra de restaurants weer open mogen gaan we daar zeker reserveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten zag er ook mooi uit. Bedankt voor het extra the, Zeker een herhaling waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super ! Goede kwaliteit 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten ! Keurig netje op de afgesproken tijd gebracht. Was netjes verpakt en het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was smullen, top.Gaan zeker vaker bestellen. Nogmaals dank.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top heerlijk dank je

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte goed, helaas was de bestelling niet compleet, dit werd goed opgelost.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker! Complimenten!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en precies op tijd bezorgd!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top was heerlijk!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, mooi op tijd en zelfs nog een cadeautje erbij 👌🏼👌🏼 erg tevreden!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede avond. Ik vond de sushi heel smaakvol.Goede kwaliteit.Alleen ik hou van de eitjes erop die mogen wel meer.verder niets op te merken.Lekker😋

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Heerlijk helemaal top dank u

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekkere sushi!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bestelt, lekkere sushi en pokebowl. Helaas niet op tijd geleverd, 20 min na de opgegeven gevraagde levertijd. Maar dat hadden we al ingecalculeerd. Helaas een 8 stuks ipv 4 stuks sushi crispy chicken rol was over het hoofd gezien. Maar om daar dan weer over te bellen, dan zouden we het al op hebben. Maar we gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zag er verzorgd uit, smaakte heerlijk en vers. We hebben er met 5 personen van gegeten, er zou wel wat meer soyasaus en gember bij mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima shusi.👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, en veel variatie!! Goede service ook! Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel :)

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

smaakte erg goed en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld.......super lekkere sushi en perfect op tijd bezorgd

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en prima van smaak

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd, op zaterdagavond. Eten was echt super lekker! Wij gaan zeker vaker bestellen

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!!! Aanwinst voor Boxtel.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker maar die met roomkaas 4 stukjes voor 6.00 euro vind ik te duur wel heel lekker en de handrol vind ik klein weinig dus voor de rest top ik eet heel vaak sushi de zalm shasimi mag ook iets groter dikte is goed

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, verrassende combi's en stipte levering. Helemaal prima, aanrader!